Radiacions

Com sabem si la nostra llar és saludable?

I el nostre lloc de treball?

Entren radiacions a casa teva?


Per saber si la nostra llar o el nostre lloc de treball té un nivell acceptable de radiacions electromagnètiques o camps magnètics i elèctrics, cal mesurar-los i veure si aquests sobrepassen el límits establerts.

Tots hem sentit parlar dels possibles problemes de salud que poden produir les radiacions emeses per el WIFI o per els telèfons mòbils i que aquests poden provocar càncer, però també hem de tenir amb compte els camps magnètics o elèctrics, que porten associats els cables de corrent, motors, transformadors, pantalles i electrodomèstics.

Passar moltes hores al costat d'un d'aquests aparells diuen que pot produir malestar, irritabilitat, fatiga i problemes per dormir.

Per tant et proposo de mesurar quins nivells de radiació tens a casa teva o a la teva feina, per a poder després millorar la salud ambiental del teu entorn aplicant les mesures que siguin adients al teu cas.

Si has de comprar o llogar una nova casa i vols saber si hi ha contaminació electromagnètica, o si en tens que construir una, també et puc ajudar a crear un espai saludable.