L'home bosc

Jordi Ribas Marés Enginyer, Ornitòleg i Fotograf Naturalista .

Jo sóc de poble i tota la meva vida he estat amb contacte amb el bosc. Sóc enginyer tècnic industrial i tot i que vaig treballar quinze anys com a enginyer tècnic en el món industrial, la meva necessitat d'estar amb contacte amb la natura em va fer deixar aquesta feina, per poder treballar a l'aire lliure i envoltat de natura.

Des d'aquell dia em dedico a fer projectes que tenen per a objectiu la protecció de la biodiversitat i del nostre planeta.

A més sóc ornitòleg, naturalista i fotògraf de natura, he participat en l'elaboració de llibres, exposicions i tallers, amb la finalitat de conscienciar que cal respectar la natura.

La meva filosofia:

Connectar amb la natura

Durant anys, he estat pensant com seria la millor manera de protegir la natura, he fet molts projectes i he participat en moltes accions, he vist com aquestes eren efectives, però no han estat suficients, ja que ho feia en solitari.

Al final, crec que cal que el més important, és les persones deixin de donar l'esquena a la natura i que sentin, que la natura i nosaltres, som el mateix.

Ara sé que cal fer participar a la gent i a les empreses en la protecció de la biodiversitat i del nostre territori.

Hem d'estar orgullosos del nostre estil de vida i la biodiversitat que ens envolta.

Entre tots ho podem fer!


Projectes realitzats


Contacte