Qui sóc?

Jordi Ribas Marés Enginyer Naturalista.

La meva trajectòria professional i sobre tot la meva passió per la natura, ha fet que tingui la necessitat de treballar per a la seva conservació.

Enginyer Tècnic Industrial Col·legiat 14311, amb més de 15 anys d'experiència dirigint i gestionant departaments de qualitat, medi ambient i producció. He treballat coordinant equips i formant al personal, en la gestió de la norma ISO 9001. He treballat també, en la gestió de residus, manteniment preventiu, optimització i reducció de consums, disseny de producte i en projectes sostenibles.

Expert en agricultura ecològica i en agricultura natural, ja que vaig crear i dirigir el projecte 369enciams, una empresa d'agricultura ecològica, que cultivava flors comestibles i mini verdures per a la alta gastronomia i que al mateix temps, era una reserva per a la fauna local.

Ornitòleg, naturalista i fotògraf de natura, he participat en la elaboració de llibres, exposicions i tallers.

Per això començo aquesta nova etapa com a Enginyer Naturalista, per poder transmetre els meus coneixements i la meva experiència als demés.

Poc a poc, he creat un projecte molt engrescador, que té com a objectiu fer la nostra societat més sostenible.

Ara tinc un mètode de treball propi, es basa en la meva experiència anterior, en tots els coneixements que he anat adquirint durant molts anys i en el sistema de millora contínua aplicat a la ISO 9001.

El meu lema: Trobar l'equilibri amb la natura.