El Projecte Territori BIO


Què és el projecte Territori BIO?

Territori BIO és un projecte que inverteix en una xarxa de terrenys on es preserva l'ecosistema i s'afavoreix la biodiversitat.

A més serveix per recolzar a la gent que treballa en el territori, utilitzant tècniques sostenibles, ecològiques i respectuoses amb el medi ambient.

Nosaltres deixem fer a la natura, que té milions d'anys d'experiència.

Si sou empresa, incrementeu la reputació de la vostra marca, fent visible la responsabilitat ambiental de la vostra empresa.

Si ets un particular, ajuda als ocells, a les abelles, a les guineus i a tots els animals salvatges del nostre país. Fes-ho per tu i pels teus.


Vols més informació?


Tel 606 721 041

Jordi

Com s'hi pot participar?

Amb la compra d'imatges en format foto i vídeo, sigui de forma regular o de forma puntual. Les imatges podeu utilitzar-les a la vostra web, xarxes socials, oficines, en publicitat, salvapantalles, en una samarreta o fer un pòster i posar-lo a casa. L'única condició és que no es poden vendre o cedir a tercers.


Com fa servir Territori BIO els diners?

La vostra aportació econòmica es dedica a la gestió del projecte, a formar i capacitar els que hi treballen, a comprar els materials necessaris, a comprar llavors, pagar despeses i les eines que ens fan falta.


Quines espècies ajudem?

En preservar l'ecosistema i les activitats respectuoses que s'hi fan, estem ajudant a totes les espècies.


Com ho fem?

Posant caixes niu, construint punts d'aigua, aplicant l'agricultura regenerativa, la naturalització d'espais, protegint arbres vells, creant pastures i moltes coses més.


Quant de temps?

Invertir en el planeta no és senzill i requereix temps, per tant ens agradaria tenir el vostre suport durant molt de temps.


Quina garantia tenim?

La de milions d'anys d'evolució, nosaltres treballem de la mà del planeta.

©Jordi Ribas Mares