El Projecte Territori BIO


Què és el projecte Territori BIO?

Territori BIO és un projecte que inverteix en una xarxa de terrenys on es preserva l'ecosistema i s'afavoreix la biodiversitat.

 A més serveix per recolzar a la gent que treballa en el territori, utilitzant tècniques sostenibles, ecològiques i respectuoses amb el medi ambient.

Nosaltres deixem fer a la natura, que té milions d'anys d'experiència.


Per tant, tenim l'èxit garantit. 

Com s'hi pot participar?

Amb una aportació econòmica. 


Què obtindré? 

Notícies i imatges en format foto o vídeo, sigui de forma regular o de forma puntual. Les imatges podeu utilitzar-les a la vostra web, xarxes socials, oficines, en publicitat, en una samarreta o fer un pòster i posar-lo a casa. L'única condició és que no es poden vendre o cedir a tercers. 


Com fa servir Territori BIO els diners?

La vostra aportació econòmica es dedica a la gestió del projecte, a formar i capacitar els que hi treballen, a comprar els materials necessaris, a comprar llavors, pagar despeses i les eines que ens fan falta.


Quines espècies ajudem?

En preservar l'ecosistema i les activitats respectuoses que s'hi fan, estem ajudant a totes les espècies.


Com ho fem?

Posant caixes niu, construint punts d'aigua, aplicant l'agricultura regenerativa, la naturalització d'espais, protegint arbres vells, creant pastures i moltes coses més.


Quant de temps?

Invertir en el planeta no és senzill i requereix temps, per tant ens agradaria tenir el vostre suport durant molt de temps.


Quina garantia tenim?

La de milions d'anys d'evolució, nosaltres treballem de la mà del planeta.


 ©Jordi Ribas Mares