El Projecte Territori BIO


Què és el projecte Territori BIO?

Territori BIO és un projecte que inverteix en una xarxa de terrenys on es preserva l'ecosistema i s'afavoreix la biodiversitat.

A més serveix per recolzar a la gent que treballa en el territori, utilitzant tècniques sostenibles, ecològiques i respectuoses amb el medi ambient.

Nosaltres deixem fer a la natura, que té milions d'anys d'experiència.

Incrementeu la reputació de la vostra marca, fent visible la responsabilitat ambiental de la vostra empresa.

Els consumidors, principalment els de menys de 35 anys, estan preocupats pel canvi climàtic i valoren positivament que les empreses tinguin cura del planeta.


Vols més informació?


Tel 606 721 041

Jordi

Com s'hi pot participar?

Amb una quota puntual o mensual, amb la qual compreu imatges en format foto i vídeo, per a utilitzar-les a la vostra web, xarxes socials, oficines, en publicitat, etc.


Com fa servir Territori BIO la vostra aportació?

La vostra aportació econòmica es dedica a la gestió del projecte, a formar i capacitar els que hi treballen, a comprar els materials necessaris i les eines que ens fan falta.


Quines espècies ajudem?

En preservar l'ecosistema i les activitats respectuoses que s'hi fan, estem ajudant a totes les espècies.


Com ho fem?

Posant caixes niu, construint punts d'aigua, aplicant l'agricultura regenerativa, la naturalització d'espais, protegint arbres vells, creant pastures i moltes coses més.


Quant de temps?

Invertir en el planeta no és senzill i requereix temps, per tant ens agradaria tenir el vostre suport durant molt de temps.


Quina garantia tenim?

La de milions d'anys d'evolució, nosaltres treballem de la mà del planeta.

©Jordi Ribas Mares